Ferdig med bachelor – eller?

Ja, no har eg levert bacheloroppgåva mi, eg har framleis ein og ein halv time til å gå inn og redigere. Men det skal eg ikkje. No vonar eg at eg er ferdig med bacheloroppgåva i historie, so lenge eg får C eller betre, treng eg ikkje tenkje på det. Eller får eg ein C vert eg nærvøs før munnleg då, som kan justere opp eller ned éin karakter.

Eg vonar at studentpuben held ope i dag, so kan eg kanskje ta meg ei god sider – uansett kor fortent ho måtte vere.

Håkon Remøy


Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s